Produkter for oss industri (123)

Røringsteknologi - for industrielle kokeapparater og kjølere

Røringsteknologi - for industrielle kokeapparater og kjølere

For produksjon av fruktgrunnstoff, grønnsaker, syltetøy, marmelade, gelé og sauser brukes horisontale eller vertikale rørverk. For å oppnå maksimal produktkvalitet er rørverkene et avgjørende kriterium. De har som mål å oppnå en homogen blanding og temperaturfordeling med lavest mulige skjærkrefter på produktstykkene. Fordi dette, i kombinasjon med høykvalitets prosessbeholdere, også muliggjør korte prosess tider, har KASAG den optimale rørverksteknologien for deg. For de horisontale rørverkene har KASAG også en spesiallager- glidende ringtetning, som har vist seg å være svært pålitelig gjennom årene. Vi utvikler kontinuerlig våre rørverk og lager- glidende ringtetninger for optimal produktkvalitet og en problemfri drift.
Container vippepost - for sikker håndtering

Container vippepost - for sikker håndtering

Container vippe stasjon for sikker håndtering KASAGs doble vippe stasjon med integrerte veieceller sikrer enkel håndtering av containere for å minimere rester i containerne.
Syltetøyvarmer | Sjokoladevarmer - for behandling og bruk av ovnsbake linjer

Syltetøyvarmer | Sjokoladevarmer - for behandling og bruk av ovnsbake linjer

KASAG syltetøyvarmeren brukes på industrielle ovnsbake-linjer for tilberedning av syltetøy og gelé. Syltetøyet eller geléen transporteres av en pumpe gjennom oppvarmede stive rør. Statisk omrøring sikrer utmerket varmeoverføring og svært korte prosess-tider. Oppvarmingsapparat for sjokolade KASAG oppvarmingsapparatet brukes til oppvarming, nedkjøling, bevaring av sjokoladens homogenitet og for optimalisering av produksjonsprosesser som involverer sjokolade.